Realitystjernen Molly-Mae Hague har afsløret, at hun har forsøgt at amme sig selv, fordi hun var bekymret for, at hun ikke producerer mælk.

Molly-Mae Hague, der blev kendt efter sin deltagelse i Love Island, har for nylig delt en ny video på YouTube, hvori hun fortæller lidt om, hvordan hun forbereder sig til at føde sit første barn, som hun venter med kæresten Tommy Fury.

I den nye video siger hun, at hendes bryster var ‘meget tørre’, og at hun ikke havde produceret mælk, hvilket var noget, der skabte bekymring hos hende.

“Jeg har ikke lækket en eneste dråbe mælk,” starter hun med at sige i videoen.

“Jeg fortæller jer noget, som er virkelig, virkelig latterligt og forfærdelig underligt og ulækkert.”

“Jeg ved ikke, om det her er for pikant til internettet – og lidt underligt. Nej, nu siger jeg det.”

“Jeg prøvede at putte min egen brystvorte i munden. Mine bryster er så store nu, at det faktisk er muligt. Jeg prøvede faktisk at amme mig selv den anden dag.”

“Jeg sagde til Tommy: ‘Jeg er bekymret’. Nogle af mine venner har lækket mælk, når de har været 20 uger henne, eller har i det mindste små dråber råmælk.”

“Men mine bryster er tørre. Der er intet. Ingen tegn på noget. Så jeg tænkte, at jeg ville give det et lille forsøg – men der skete ikke noget.”

Tommy og Molly, der mødtes, da de begge deltog i Love Island i 2019, delte i september sidste år nyheden om, at de var gravide. Senere har de afsløret, at de venter en lille pige.