Det er nu muligt at blive den stolte ejer af Katie Prices brystimplantater, hvis man ligger inde med en mindre formue, som kan bruges til formålet. 

Den britiske tv-personlighed, realitystjerne, tidligere model, sanger og forretningskvinde, Katie Prince, har sat en usædvanligt vare til salg. 

Det skriver britiske Ladbible.

Den 43-årige tv-personlighed, som blandt andet har fået en andenplads til det britiske melody grand prix, har nemlig afsløret i en ‘story’ på Instagram, at hendes brystimplantater er til salg for hele £1.000.000 (cirka 8,9 millioner kroner). 

Det bizarre salgsopslag blev delt i forbindelse med, at hun var i Tyrkiet for at gennemgå hendes “største brystoperation til dato,” som ifølge flere medier er hendes 13. af slagsen. 

Realitystjernen, som fik sin først brystforstørrende operation i 1998 og har fået utallige kosmetiske operationer siden, har dog meldt ud, at det nærmere er hendes 24. af slagsen. 

I 2015 fik hun fjernet sine implantater på grund af komplikationer, men det har altså ikke forhindret den tidligere model i at få nye i, og hun skrev således følgende på sin ‘story’ på Instagram forleden efter operationen i Tyrkiet: 

“De siger min 13. brystoperation, nærmere min 24. brystoperation… er nødt til at sige, at det ikke er min største, mine største [implantater] ligger i et pengeskab til salg for én million pund.”

Den tidligere model skrev desuden, at man blot skulle skrive en privatbesked på Instagram eller en e-mail til hende, hvis man var interesseret i at købe dem. 

Et tilbud som realitystjernen faktisk også gav i 2016, hvor hun skrev følgende på det sociale medie Twitter:

“Mine brystimplantater er til salg for £1.000.000,00 email kpimplants@hotmail.com for at købe, give et bud eller for mere info! Kun seriøst bud alt andet vil ikke blive læst.”

Dengang troede mange af hendes fans, at det var en aprilsnar, men Price forklarede efterfølgende, at hun var fuldstændig seriøst omkring salgsopslaget, som hun altså endnu engang har delt. Denne gang på Instagram.