Realitystjernen var involveret i en alvorlig ulykke, som har efterladt hende svært kvæstet. Én anden person er afgået ved døden.

Den britiske realitystjerne Yazmin Oukhellou, der især er kendt for at have været en del af ‘The Only Way Is Essex’, er kommet slemt til skade i en bilulykke.

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino deler glædelig nyhed

Den alvorlige ulykke fandt sted under en ferie i Tyrkiet.

Ifølge BBC befandt den 28-årige realitystjerne sig i en bil, der svingede ud over en klippe i Bodrum i Tyrkiet, hvilket førte til, at hun blev alvorligt kvæstet.

En anden person, der var med i bilen, Jack McLean, er afgået ved døden. Ifølge flere britiske medie var han en nær ven af Yazmin Oukhellou.

Flere medier har desuden fået bekræftet den alvorlige ulykke af hendes repræsentanter.

I samme ombæring er det blevet meldt ud, at hun er i stabil tilstand, men at hun kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken, hvorfor hun har gennemgået en operation.

“Yazmin er stabil og er ved at komme sig på hospitalet, efter at hun har gennemgået en operation. Yazmin og hendes familie beder om privatliv den næste tid,” lyder det.

LÆS OGSÅ: Harry Styles melder ud efter skyderi i Field’s

Det fremgår ikke af artiklen fra BBC, hvem af de to personer, der kørte bilen. Det vides derfor endnu ikke, om det var Yazmin Oukhellou eller Jack McLean, der sad bag rettet i bilen.