Det har været en dyster og mørk tid for familien Helmig/Toft Simonsen, men nu deler Renée Toft Simonsen et rørende opslag på sin Instagram.

Onsdag den 23. november 2022 gik den danske sanger Hugo Helmig bort. Han blev kun 24 år, og hele Danmark blev dybt berørt af det unge talents død.

Det var Thomas Helmig, der bekræftede den sørgelige nyhed i et opslag på Instagram.

Den 24-årige Hugo Helmig var meget åben med sine indre dæmoner, og delte kort før sin død et rørende opslag på sin Instagram. 

“Har prøvet at fremstå glad på de sociale medier alt for længe nu, og sandheden er at jeg er bange, jeg er følsom, jeg hungrer efter anderkendelse, selv i dette oplag gør jeg det lige nu. Men jeg vil bare gerne være ærlig, alle mine familie medlemmer siger altid at jeg skal lade være med at poste denne her slags ting. Men jeg har brug for det… vil ikke skrive hvad der skete, men er meget taknemlig for at jeg skrev til min mor og dem i ambulancen reddede mig. Ved ikke om det er latterligt at poste det her, men det har jeg lyst til. Jeg elsker alle mennesker på denne planet, den eneste jeg bare aldrig har lært at elske er mig selv. Lige nu hvis jeg skal være ærlig ved ikke jeg ikke om jeg har lyst til at leve eller dø,” skrev han dengang i opslaget, som han delte i begyndelsen af november 2022.

Efter den unge stjernes død har der, forståeligt nok, været stille på forældrenes sociale medier.

Men nu deler hans mor, Renée Toft Simonsen, et rørende billede på sin Instagram. I opslaget fortæller hun sine følgere om det lys, som heldigvis findes i hendes liv.

“… og de levende lyste de mørke dage op,” skriver Renée Toft Simonsen under et sødt billede af sin datter og barnebarn.