Skuespilleren Robert De Niro afslører i et interview, at han netop er blevet far for syvende gang. Det er sket i en alder af 79 år!

Robert De Niro afslører, at han som 79-årig netop er blevet for igen. Nu har han lige så mange børn, som han har Oscar-nomineringer for sine roller.

Skuespilleren er uden tvivl en af nutidens mest kritikerroste skuespillere. Han er 79 år gammel, men han er endnu ikke gået i stå. Hverken på hjemmefronten eller professionelt.

I 2023 er der planlagt fire film med De Niro på plakaten. Den første “About My Father” virker lidt som en spåkugle, da De Niro for nylig fik sit syvende barn.

Robert De Niro havde et åbenhjertigt interview inden udgivelsen af “About My Father”, og da intervieweren nævnte hans seks børn, rettede den Oscar-nominerede skuespiller antallet og afslørede, at han nu var far til syv.

De Niros lejr har efterfølgende bekræftet antallet af børn, men der ikke offentliggjort noget om moderen eller om barnets alder.

Robert De Niro har seks andre børn fra tre forskellige forhold.

Fem af hans børn er voksne, så han har prøvet at opdrage børn så mange gange, at en ny lille nok ikke vælter læsset. Han har stadig en 11-årig datter, som kræver lidt opmærksomhed.

De Niro har også fire børnebørn, hvoraf den yngste blev født året efter hans 11-årige datter.

Det er tydeligt, at De Niro holder detaljerne om den nye helt privat. Han afslørede ikke mere i interviewet udover deres eksistens.

Ethvert barn af en af ​​verdens mest berømte skuespillere vil leve sit liv i rampelyset til en vis grad, så det er forståeligt, at han vil holde sit private liv privat så længe som muligt.

Forhåbentlig har den helt nye baby De Niro og deres mor det godt.