Khloé Kardashian har været hovedperson i et væld af rygter denne weekend. Nu bliver det dog afvist, at der skulle være hold i dem.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson skabte stor undren denne weekend, hvilket fik mange til at spekulere i, om det tidligere par har fundet sammen igen.

LÆS OGSÅ: Blev bandlyst fra restaurant: Nu taler James Corden ud

Nu skriver det amerikanske medie TMZ dog, at det blot er rygter, og at der ikke er hold i dem. Det har de fået bekræftet af kilder, der er tæt på det tidligere par.

I denne weekend holdt Kim Kardashian en stor Halloween-fest i sit palæ i Hidden Hills, hvor alle børn i den kendte Kardashian/Jenner-familie selvfølgelig var inviteret.

En særlig video, der er blevet delt fra festen, har dog skabt mere opmærksomhed, end de andre billeder og videoer. Det skyldes, at man kan se, at Tristan Thompson var med til den store fest.

TMZ har dog været i kontakt med kilder tæt på både Khloé og Tristan, som har afvist rygterne om, at de skulle være fundet sammen igen.

Derimod var han kun med til festen for børnenes skyld, så han kunne tilbringe tid med sin søn og datter. Derfor er der intet romantisk forhold mellem Khloé og Tristan.

Det lyder dog, at de har formået at reparere deres forhold til en sådan grad, er det nu er blevet nemmere for dem at være forældre sammen.

Hertil skriver TMZ også, at Khloé har et ønske om, at Tristan kan være en del af ferier og sjove begivenheder sammen med deres børn, uden at der skal være dramatik involveret.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski taler ud efter utroskab

Det ændrer dog ikke på det fakum, at der ikke er nogen chance for, at Khloé vil finde sammen med Tristan igen. De chancer har han selv ødelagt, lyder det fra kilderne ifølge TMZ.