En ny opdatering har skabt bekymring blandt parrets fans.

Stephen Baldwin har skabt bekymring hos sine følgere ved at dele en opfordring til bøn for sin datter, Hailey Bieber, og hendes ægtemand, Justin Bieber.

Det skriver mediet Page Six.

Mandag delte skuespilleren fra “The Usual Suspects”, et opslag fra Victor Marx, grundlægger af All Things Possible Ministries, som indeholdt en video af Justin Bieber, der spillede guitar og sang med på “I Could Sing of Your Love Forever” af Delirious? og Hillsong Worship.

“Kristne, venligst når I tænker på Justin & Hailey, tag et øjeblik til at tilbyde en lille bøn for dem, for at de må have visdom, beskyttelse og komme tættere på Herren,” skrev Marx oven på klippet.

Selvom Stephen Baldwin ikke tilføjede yderligere detaljer om parrets nuværende situation i sin genpostning, har fans udtrykt deres bekymring og støtte gennem bønner i kommentarsektionen under Victors oprindelige opslag. Nogle fans har specifikt bedt for Justin, håbende på at han vil omfavne sit kald og bruge sin platform til at ære Jesus Kristus.

Justin og Hailey blev senest set sammen ved Super Bowl LVIII, hvor Justin rygtedes at skulle optræde med Usher. Under eventet blev de fanget på kamera, hvor Justin gav Hailey et kys på kinden. De har også for nylig delt kærlige billeder af hinanden på Instagram.

Repræsentanter for Hailey og Justin er blevet kontaktet for en kommentar af Page Six, men der er endnu ikke kommet et svar.