Der er begyndt at svirre rygter om, at den 43-årige Kourtney Kardashian Barker er gravid. Rygterne at starte, efter hun har delt et billede på de sociale medier.

Lørdag valgte Kourtney Kardashian Barker at dele et billede på Instagram. Dette billede har nu sat gang i en masse rygter. Flere af hendes fans mener nemlig, at billedet viser, at hun er gravid.

LÆS OGSÅ: Filmstjerne kommer med opsang til paparazzier

Den kendte realitystjerne har delt et billede af sig selv, der er taget i spejlet. På dette billede står hun med en hånd på sin mave, hvilket har skabt spekulation om, hvorvidt hun er gravid.

Billedet er blevet delt sammen med en række billeder. Ifølge Kourtney Kardashian er billederne blevet taget i forbindelse med et fotoshoot til hendes brand Lemme.

Hun har ikke delt andre billeder siden da. Hun har heller ikke kommenteret på, om der er hold i rygterne. Derfor vides det naturligvis ikke, om det blot er spekulation.

I dag danner Kourtney Kardashian par med Travis Barker, der er trommeslager i rockbandet Blink-182. De blev gift i maj, og derfor hedder hun i dag Kourtney Kardashian Barker.

LÆS OGSÅ: Kendt hitsanger deler trist nyhed

Hun er i forvejen mor til tre børn, som hun har fået med Scott Disick, som hun i mange år dannede par med. Nu kan det potentielt være, at hun har endnu et barn på vej med Travis Barker, men intet er blevet bekræftet.