Nu italesætter Janni Ree rygterne.

Det er ingens næse gået forbi, at man som offentlig person skal lægge ører til mange ting, som både er på godt og ondt.

Det kan blandt andet Janni Ree skrive under på.

I sit nyeste opslag på Instagram skriver hun, at hun normalt er god til at sige ‘PYT’ til mange ting, men at hun nu har fået nok; og det er der en god grund til:

Læs også: ‘Spice girls’ samlet igen: Se den sjove video her

“Offentlig person. Her skal man finde sig i meget, men nu mener jeg grænsen er nået. Rygterne nåede mig i torsdags, og dem er jeg nødsaget til at få manet til jorden”, indleder hun opslaget.

Hvis du ikke er helt med på, hvad det hele handler om, så forklarer Janni Ree i opslaget, at der har svirret rygter omkring, at hun har en hemmelig lejlighed i Hellerup, at hun har været Karsten utro med en kendt journalist, og at hun har haft en affære med en anden.

Men den slags beskyldninger vil hun ikke finde sig i:

“Det er så langt ude, og en lodret løgn, at jeg har valgt at stå frem med disse beskyldninger, rygter da det er så grænseoverskridende, og rygter som kun jeg kan stoppe”, skriver hun og fortsætter:

Læs også: Badehotellet-stjerne sætter ord på slutningen: Slet ikke som forventet

“Der må virkelig sidde mennesker som keder sig, og have det dårligt selv, siden de spreder så onde rygter. Eller også vil de for enhver pris have en ned med nakken, som jeg kun kan tolke er jalousi”.

Stort medhold

Janni Ree afslutter opslaget med at skrive, at hun har modtaget en masse positiv respons, og i kommentarfeltet er det da også tydeligt, at hun har folket på sin side.

“Det er så latterligt, og i øvrigt er der ingen tvivl om jeres kærlighed til hinanden det stråler ud af jer”, skriver en bruger blandt andet, mens en anden ikke lægger fingre imellem omkring, hvad vedkommende synes om sådanne rygtespredere:

“Rygter bæres af hatere, spredes af fjolser og accepteres af idioter. Færdig bum”.