Diamantarvingen Elvira Pitzner fik et chok, da hun kom ud til sin parkerede Porsche.

Den kendte diamantarving, Elvira Pitzner, har delt en rystende oplevelse med sine mere end 400.000 følgere på Instagram.

Det sker efter at være vendt tilbage til sin parkerede Porsche, hvor Elvira opdagede, at hendes bil var blevet brudt ind i.

“Fik i går aftes stjålet i bagagerummet fra Porschen, vores LV-kuffert og min LV-dufflebag samt ALT min makeup og nyt tøj,” beretter hun i en story på sin Instagram-profil.

Elvira udtrykte sin skuffelse over, at selvom hendes bil var låst, betød det ikke, at hendes ejendele var sikre.

“Mit budskab er, at selv om din bil er låst, så efterlad for Guds skyld ikke noget, som du ikke kan holde ud blev stjålet,” sagde hun til sine følgere.

Selvom tyvene stjal flere dyre tasker og tøj af mærket Louis Vuitton, var Elvira mest taknemmelig for, at hendes elskede hunde var i sikkerhed. De lå nemlig i bilen, mens der blev brudt ind i den.

“Mine hunde lå i bilen, mens jeg var væk kortvarigt. Tør slet ikke at tænke på, hvis de var blevet stjålet,” sagde hun og udtrykte sin lettelse over, at de havde det godt.

Elvira understregede også, at andre vigtige ejendele som pas, pung og computer var uskadt.

“Jeg er så taknemmelig for, at de ikke fik fat i mine pas og min pung, for det ville have været endnu værre,” sagde hun.

Elviras personlige oplevelse er en påmindelse om, at man aldrig kan være for forsigtig, når det kommer til ens sikkerhed og ejendele.