Ifølge webmediet Senest.dk har stjernen fra Game of Thrones opbygget en betydelig formue.

Den danske skuespiller skal i hvert fald ikke frygte at gå sulten i seng. Det skal hans børn, børnebørn eller oldebørn formentlig heller ikke.

Nikolaj Coster-Waldau er en af de mest berømte danske skuespillere og er kendt af mange verden over. Men hvordan gik han fra at være en lokal skuespiller til en af de mest indbringende skuespillere i verden, og hvad gør han med sin formue?

Nikolajs karriere tog sin spæde start i Danmark i 1994, da han fik sin første hovedrolle i filmen “Nattevagten”. Senere medvirkede han i den populære danske tv-serie “Taxa”. Men det var først, da han fik rollen som Jaime Lannister i den verdensomspændende hitserie “Game of Thrones”, at hans karriere og formue for alvor voksede.

“Game of Thrones” var en gigantisk succes og gjorde Nikolaj til en af de bedst betalte skuespillere på verdensplan. Hans løn var på 3,3 millioner kroner per afsnit i de første sæsoner og steg til 7,5 millioner kroner i de senere sæsoner. Nikolajs samlede formue anslås i dag til omkring 108 millioner kroner, ifølge Celebrity Net Worth.

Nikolaj og hans familie nyder livet i Hollywood Hills i en luksuriøs villa, som de har investeret i. Villaen, beliggende i det prestigefyldte West Hollywood kvarter, er hjem for Nikolaj, hans kone, Nukâka Coster-Waldau, og deres to døtre. Deres hjem er indrettet med en smagfuld blanding af skandinavisk design og giver en betagende udsigt over Los Angeles.

Udover at nyde sin succes og rigdom, er Nikolaj også kendt for sin filantropiske indsats og sit engagement i klima- og miljøspørgsmål. Som ambassadør for FN’s Klimapanel arbejder han aktivt for at skabe opmærksomhed omkring klimaforandringer og bæredygtig udvikling.

Selvom Nikolaj har opnået en imponerende karriere og formue, har hans vej ikke været uden udfordringer. Han har tidligere udtalt, at han måtte acceptere en lønnedgang under “Game of Thrones” på grund af seriens enorme budget.

Nikolaj Coster-Waldau er en ægte dansk stjerne, der har formået at opnå global succes og tjene en formue, der overgår mange menneskers drømme. Hans fremtidige projekter vil uden tvivl fortsætte med at fascinere og underholde publikum verden over, og det bliver interessant at se, hvordan hans formue og filantropiske aktiviteter udvikler sig i de kommende år.