Den 37-årige skuespiller, der er mest kendt for sin ikoniske rolle som Wonder Woman, viser billeder på sin Instagram-profil, der uden tvivl et eksempel på, at hun også kan være en superhelt uden for filmsettet.

På Instagram har skuespilleren lagt flere billeder på, hvor hun sidder i en lille bikini og nyder livet.

Det ser rigtig nok ud som om, at hun nyder hvert et øjeblik. Hun sidder ved pool-kanten kun iført en tynd streng-bikini og en antydning af en sixpack. Det får alle andre til at nyde synet af den underskønne skuespillerinde.

På billederne solbader hun og drikker kaffe. Livet nydes i fulde drag, imens venter alle os beskuere i Danmark på, at solen også bryder frem her i landet og får temperaturen i vejret.

Det er værd at bemærke, at den 37-årige Wonder Woman har tre børn. På trods af det sidder der ikke et gram forkert på hendes krop.

Tidligere er det kommet frem, at Gal Gadot har brugt lang tid på at træne sig frem til den figur, som hun skulle have til Wonder Woman-filmene.

Hendes træner Magnus Lygdback har udtalt, at de trænede sammen en time om dagen, fem dage om ugen. Samt at hendes diæt bestod af nøje afmålte portioner.

Gal Gadot har 86 millioner følgere på Instagram. De er ikke kommet på grund af bikini-billeder, for det er yderst sjældent, at det er sådanne billeder, der lægges på på kontoen. Men det er dejligt, når de endelig titter frem.

Du kan se Gadots bikinikrop nedenfor.