Salma Hayek er glad for at have nået en stor milepæl. Det skulle selvfølgelig fejres.

Når man når 24 millioner følgere på Instagram, så kan man godt tage en svingom, selvom man kun har morgenkåbe på. Også selvom det er tæt på at gå galt.

For at fejre at hun nåede 24 millioner følgere på Instagram, har Hollywood-stjernen lagt en ny video af sig selv op på det sociale medie, hvor hun danser, mens hun gør sig klar til optagelse.

Omgivet af sit team – og iført intet andet end en hvid morgenkåbe – drejede og svingede Hayek sig til musikkens rytme, der spillede i baggrunden.

Videoen inkluderede også nogle frække sløringseffekter, der dækkede dele af Hayeks krop, idet morgenkåben lejlighedsvis åbnede sig under hendes ubekymrede dans.

“24 millioner følgere, 24 millioner grunde til at smile,” skrev Hayek i billedteksten. “Tak til jer alle for at være med på denne vilde rejse! Jeg kan ikke indeholde min begejstring og taknemmelighed.”

På Instagram er Hayek kendt for ofte at give fans et glimt bag kulisserne i sit glamourøse liv. Ligesom hun lægger bikinibilleder fra sine ferier online.

De mange billeder af den gudesmukke skuespiller har nu samlet 24 millioner følgere, der nu kan se frem til endnu flere smukke og afslørende billeder i fremtiden.