Samantha Hoopes er en erfaren Sports Illustrated badedragsmodel, som har optrådt syv gange i træd i det populære magasin.

Hun debuterede i 2014 og blev fotograferet af Walter Iooss Jr. på St. Lucia. Samme år kunne man også se hende i magasinet, hvor hun ikke var iført andet end kropsmaling. Noget som mange gange er blevet brugt før i det populær magasin, hvor også Caroline Wozniacki har deltaget kun iført kropsmaling.

Gennem årernes løb er samarbejdet mellem Samantha Hoopes og Sports Illustrated blot blevet stærkere, men det er også blevet mere afslappet, eftersom Hoopes har ladet sig slå løs og vist sin fjollede side frem på settet.

Det sås blandt andet under et fotoshoot i Nevis i 2018. Her genskaber Samantha Hoopes en sjov episode, hvor hun skulle i en ny badedragt, som de sidenhen er endt med at kalde ‘Venskabsarmbåndet’ fordi badedragten var så lille, at den ligeså godt kunne være en badedragt.

“Jeg har haft en masse interessante dragter denne sæson. Den, der står mest ud i mit hoved, er den dragt, vi kalder et ‘venskabsarmbånd’. Jeg tror faktisk, dette er et venskabsarmbånd, som vi besluttede skulle være min nye dragt,” sagde hun med et grin ifølge Yahoo.com,

“Det er ærligt talt svært at skelne mellem forsiden og bagsiden,” tilføjede Hoopes. “Vi får se, hvordan det ser ud på. [Jeg] vedder på, at det bliver det værd.” lyder det fra modellen.

Og det var det værd, uden tvivl. Billederne er helt fantastiske.

Du kan se den lille bikini i videoen herunder. (Hvis videoen ikke vises, skal du klikke videre til Youtube for at se den)