Under årets Oscar-fest, leverede skuespiller Hugh Grant et yderst akavet interview, som er blevet kaldt det værste nogensinde. Nu bliver han kritiseret på sociale medier, hvor han bliver omtalt som arrogant og upassende.

Årligt er der øjeblikke under Oscar-showet, som bliver omdrejningspunktet for samtaler i dagevis, måske endda i flere måneder eller resten af året. Ingen vil nogensinde glemme sidste år, hvor Will Smith langede en lussing i hovedet på komikeren Chris Rock, men det er ikke kun under showet, der er plads til virale øjeblikke.

Faktisk er de fleste af disse øjeblikke skabt på den røde løber forud for showet. I år var den røde løber for første gang champagnefarvet og der var flere øjeblikke, der skabte opmærksomhed.

Mens nogle Hollywood-stjerner vælger at blive hjemme for at undgå akavede øjeblikke, er der andre, der burde have overvejet det samme. Den 62-årige britiske skuespiller Hugh Grant er et eksempel på dette, efter hans yderst akavede interview før showet.

Han bliver nu kritiseret på sociale medier og omtalt som arrogant og upassende.

Hugh Grant stillede op til et interview med den 35-årige model og skuespiller Ashley Graham. Det var dog tydeligt, at han ikke var interesseret i at være der og besvare spørgsmål, selvom hun prøvede ihærdigt.

Han svarede eksempelvis “ikke noget særligt”, da han blev spurgt, hvad han glædede sig til at se. Da hun spurgte ham om hans medvirken i filmen ‘Glass Onion’, som var nomineret, svarede han på en arrogant måde:

“Jeg var knap nok med i den. Jeg var med i omkring tre sekunder.” mens han tydeligt rullede flere gange med øjnene.

Interviewet med Hugh Grant, der i forvejen har et ry for at være arrogant, bliver kaldt det mest akavede og værste nogensinde. Til gengæld har Ashley Graham fået ros for sin tålmodighed og positive attitude.

Efter interviewet blev hun spurgt af mediet TMZ og hun svarede: “Min mor har lært mig at dræbe folk med venlighed, så der har du den.”

Hun var heldigvis upåvirket af Hugh Grants opførsel og hyggede sig resten af aftenen med mere imødekommende interviews.

Ikke alle er enige

Det er dog ikke alle, der mener, at Hugh Grant opførte sig arrogant. På Youtube hvor man blandt andet kan se det nævnte interview, er der flere topkommentarer, hvor folk skriver følgende:

“Hugh Grant er sjov! Han er en straight up fyr! Hans levering er komisk. Nogle mennesker forstår ikke hans tørre humor, men jeg synes, det er fantastisk!” lyder det fra en bruger, der blandt andet opfordrer folk til at se andre lignende interview med Hugh Grant.

En anden bruger mener, at Hugh Grant opførte sig naturligt, ærligt og intelligent, hvilket ikke kan siges om de resterende 99% der deltager ved Oscar.

Du kan se det omtalte interview i videoen herunder, og så selv foretage en vurdering. Er Hugh Grant arrogant, eller er det bare hans måde at være sjov på.