Nu viser Selena Gomez et særligt billede.

Selena Gomez er kendt verden over for sin musik, men har også for sit skuespiltalent. Hun har blandt andet medvirket i film som “Spring Breakers” og “The Dead Don’t Die”,

Nu viser hun et flere år gammelt billede af sig selv på sin Instagram-story, som sammenlignes med et billede af hvordan hun ser ud nu. Og her understreger verdensstjernen, at hun aldrig kommer til at se ‘sådan ud igen’.

Foto: Instagram/ Selena Gomez

“I dag indså jeg, at jeg aldrig kommer til at se sådan her ud igen,” skriver Selena Gomez til billedet til venstre, som er et ældre billede af stjernen. Til billedet til højre skriver hun følgende:

“Jeg er ikke perfekt, men jeg er stolt af at være, hvem jeg er. Nogle gange glemmer jeg, at det er okay at være mig.”

Billedet til højre er af, hvordan Selena Gomez ser ud i dag, hvor hun vejer mere end hun gjorde på billedet fra tidligere.

Der er meget fokus på især stjerners vægt på de sociale medier, og det gør Selena Gomez op med nu. Hun har også tidligere måtte forsvare sin vægtøgning på de sociale medier.

Derudover har Selena Gomez altid været åben omkring hendes mentale sundhed og har blandt andet brugt sin platform til at skabe opmærksomhed omkring emnet.

Derudover har hun engageret sig i velgørenhedsarbejde og stiftede organisationen “Rare Beauty” med fokus på mental sundhed og selvaccept.