Nu fortæller ‘Beverly Hills 90210’-stjernen hvordan hun forbereder sig til døden.

“Beverly Hills 90210” er en ikonisk amerikansk tv-serie, der først blev sendt i 1990 og fortsatte gennem ti sæsoner indtil 2000. Serien fokuserer på livet for en gruppe teenagere, der bor i det velhavende, solbeskinnede Beverly Hills i Californien, og den udforsker temaer som kærlighed, venskab, familieproblemer, og de udfordringer, der følger med overgangen fra ungdom til voksenliv.

På rollelisten var blandt andet Jennie Garth, Luke Perry, Steve Sanders, Tori Spelling, Jason Priestley og Shannen Doherty.

Gennem de sidste otte år har Doherty været igennem en intens kamp med kræft, og blev for fire år siden diagnosticeret med en kræft i stadie fire, som havde spredt sig til både hjernen og knoglerne.

Nu fortæller Beverly Hills-stjernen hvordan hun forsøger at forberede så meget som muligt, så hendes død ikke kommer til at belaste hendes familie med en masse praktiske opgaver.

I sin podcast ‘Let’s Be Clear‘, deler hun sin bevægende beslutning om at forenkle sin mors fremtidige ansvar ved at mindske mængden af sine personlige ejendele. Dette skridt tager hun for at skåne sin mor, Rosa Doherty, fra den tunge byrde det ville være at sortere og håndtere disse ejendele, når Doherty ikke længere er her.

“For tiden er min prioritet min mor. Jeg ved, det bliver hårdt for hende, hvis jeg dør før hende,” forklarer Shannen Doherty og fortsætter:

“Fordi det bliver så hårdt for hende, vil jeg gerne have, at der er andre ting, der er nemme for hende. Jeg vil ikke have, at hun har en masse ting, som hun skal sørge for. Jeg vil ikke have fire opbevaringsrum fyldt med møbler.”

Shannen Doherty er 52 år gammel og har åbent delt sin sygdom med offentligheden.