Manden, der står bag ‘X Factor’-konceptet, har afsløret, at han i en periode af sit liv var afhængig af at arbejde.

Man kan ikke komme udenom, at Simon Cowell har haft en imponerende karriere, hvor der i perioder har været meget fart på.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Så mange joints ryger Snoop Dogg om dagen

Nu åbner op om netop dette i et interview med The Sun. Her fortæller han, at han mener, at han har været afhængig af at arbejde – og at det har været usundt for ham.

I samme interview fortæller han også, at det var hans søn, der endte med at blive hans redning. Alting ændrede sig nemlig, da hans søn kom til verden.

“Gud ved, hvad der var sket, hvis ikke Eric (hans søn red.) var kommet til verden,” siger han.

Cowell står ikke blot bag ‘X Factor’ og ‘Britain’s Got Talent’. Han er også manden bag One Direction, Little Mix, Susan Boyle, Fifth Harmony m.fl.

Han mener ikke selv, at han var skør, men han kunne sagtens finde på at være på arbejde klokken 04 om natten.

“Det var ikke fordi, jeg var skør, men jeg kunne sidde og rive mig selv i håret kl. 04 om natten, mens jeg fandt på latterlige udfordringer som eksempelvis ‘Six Chairs Challenge’,” siger han.

Cowell er sikker på, at han var blevet fanget i sin afhængighed af arbejdet, hvis ikke hans søn var kommet til verden. Ham deler han med sin forlovede Lauren Silverman.

Inden han fik sin søn, var der ikke meget andet, end arbejde i hans liv. Faktisk fortæller han i interviewet, at hans liv bestod af 99% arbejde, inden han blev far til Eric.

“Jeg nåede til et punkt, hvor alt handlede om: ‘Hvis du ikke overgår dette, så er du en fiasko’. Og jeg holdt op med at nyde det, jeg lavede. Jeg havde det elendigt hele tiden,” fortæller han også.

Særligt efter den faldende succes med det britiske ‘X Factor’, hvor seertallene dalede, inden programmets sidste omgang i 2018, var han besat af sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Kendt trommeslager død efter fald

“Jeg var besat af at slå konkurrenten. Og det nåede ud på et latterligt overdrev. Jeg slog mig selv oven i hovedet og blev helt deprimeret over det,” siger han.