Simon Cowell chokerede gevaldigt, da han medvirkede i den seneste episode af ‘Saturday Night Takeaway’.

Simon Cowell er især kendt fra den britiske udgave af ‘X Factor’ og ‘Britain’s Got Talent’. Nu har den 64 årige tv-personlighed i den grad overrasket sine fans med et ‘nyt’ ansigt. Du kan se billedet nederst i artiklen.

Det skete i programmet ‘Saturday Night Taleaway’.

Det skriver blandt andet mediet Mirror.

Simon Cowell deltog i den første episode af den nye serie af Ant McPartlin og Declan Donnelly’s show, men seerne havde svært ved at koncentrere sig om, hvad han sagde, da de var mere bekymrede for hans udseende. Cowell har tidligere benægtet at have fået et ansigtsløft, men indrømmede, at han fortrød sin omfattende brug af Botox. Flere seere kommenterede hans udseende på mediet X, hvor en blandt andet skrev skrev: “Er det virkelig Simon Cowell? Han ligner en smeltet Ken-dukke?”

En anden tilføjede: “Simon Cowell ligner mere og mere en tegneseriefigur, hver gang jeg ser ham,” mens en tredje skrev: “Simon Cowell ser ikke ud som Simon Cowell længere.” En fjerde bemærkede: “Ikke sikker på, at Simon Cowell er ældet med ynde!”

Sidste år beviste Simon, at han ikke har noget imod at gøre grin med sig selv, efter at have lavet en spøg om sit skiftende ansigt på “Britain’s Got Talent”.

Dog insisterede Simon Cowell i april sidste år på, at han aldrig har fået lavet et ansigtsløft, men udelukkende benyttet sig af botox.

“Jeg har ikke fået et ansigtsløft eller noget. Jeg har fået lidt Botox eller hvad det nu er, men intet drastisk,” lød det fra ham.

Han har dog for nylig erkendt, at han var gået over stregen i sin kærlighed til botox. Hans otteårige søn var begyndt at grine af ham, på grund af det ændrede udseende.

Men alligevel ser det ud som om, at Simon Cowell har fået gjort et eller andet ved sit ansigt – igen.

Du kan se billedet herunder:

Simon Cowell chokerede seerne i Saturday Night Takeaway. Foto: Saturday Night Takeaway/YouTube