Simon Cowell har planer om et nyt program, hvor omdrejningspunktet kommer til at være kæledyr.

63-årige Simon Cowell er meget interesseret i at udvikle universet omkring Britain’s Got Talent, og har derfor planer om at lave en særlig udgave af programmet, der er dedikeret til kæledyr.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian delte video: Nu påstår fans, at ‘den’ ikke er ægte

Ifølge The Sun havde Cowell god succes med en nylig udgave af programmet, hvor der var fokus på tryllekunstnere, og håber nu at kunne gøre det samme med kæledyr.

Cowell har aldrig lagt skjul på, at kæledyr er hans foretrukne form for optræden. Desuden har han tidligere afsløret, at hans drømmeoptræden ville være en talende hund.

“Simon har længe været fan af dyreoptræderne på Britain’s Got Talent, så ingen blev overrasket, da idéen om en specialudgave med kæledyr blev bragt på banen,” har en kilde forklaret til The Sun.

“Ultimate Magician beviste, at der er en appetit for disse særlige udgaver, så hvorfor ikke? Der er et par idéer på bordet, men dyrene fører i øjeblikket.”

Cowell siges at være ivrig efter at udvide BGT-franchisen, for at sikre, at den bliver holdt frisk, efter at være blevet sendt i 16 år.

Hans dommerpanel til den kommende sæson er derudover også blevet ændret for første gang i ni sæsoner.

Det er nemlig kommet frem, at den tidligere ‘Strictly Come Dancing’-favorit Bruno Tonioli kommer til at afløse David Walliams som dommer i den kommende sæson.

Craig Revel Horwood, der arbejdede sammen med Bruno Tonioli på ‘Strictly Come Dancing’, udtalte for nylig på Good Morning Britain, at han er glad for, at han vender tilbage til skærmen.

“Jeg ville elske at se Bruno tilbage på vores skærme, og jeg synes, det er en fantastisk mulighed at have, så jeg ønsker ham alt det bedste, hvis han er med,” lød det.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez dater kendt DJ

“Jeg synes, han ville være vidunderlig at få den energi tilbage på fjernsynet.”