Den populære komiker skal være far til august. Det afsløres i et opslag, som hans kone Katrine Køhler Talbot har delt på Facebook.

Der er intet værre end at ønske sig et barn, men ikke være i stand til at blive gravid. Dette har været tilfældet for Simon Talbot og hans hustru Katrine Køhler i de seneste seks år.

Men nu bliver drømmen endelig til virkelighed, og det berømte par forventer deres første barn til august.

Det er Katrine Køhler, der deler de glade nyheder på sin Facebook-profil, som Simon Talbot efterfølgende har delt fra sin egen profil. Her fortæller parret også, at de har forsøgt at få børn de seneste seks år uden succes.

“Vi er simpelthen så lykkelige! Vi skal være forældre til august! I seks år har vi kæmpet for at få et barn. Men endelig, ENDELIG, er vores drøm om at starte vores egen lille familie blevet en realitet.” starter hun opslaget, som fortsætter:

“Det er helt utroligt, og vi kan næsten ikke fatte det! Vi vil bruge graviditeten til at nyde tiden sammen, inden vores liv for alvor bliver vendt på hovedet. Vi glæder os helt vildt, især til at hente is, chokolade og kage – det er vi helt enige om.” afslutter hun opslaget.

Nedenfor kan du se Facebook-opslaget, hvor de to (og deres kat) stolt fremviser Katrines smukke, gravide mave.