Verdensstjernen Lady Gaga, kendt for sine mange forskellige udtryk og kreative stile, har taget endnu en stor udfordring op. Den talentfulde musiker og skuespiller har for nylig afsluttet optagelserne til filmen “Joker: Folie á Deux”, hvor hun spiller den ikoniske karakter Harley Quinn.

Lady Gaga, hvis borgerlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, blev først kendt som sangerinden bag det populære hit “Just Dance” i 2008. Siden da har hun opbygget en imponerende musikkarriere med et væld af hits og musikvideoer, der viser hendes evner, kreativitet og alsidighed.

Ud over hendes succes inden for musik, har Lady Gaga også udforsket skuespil i Hollywood. Hun debuterede med en rolle i hitserien “American Horror Story: Hotel”, som indbragte hende en Golden Globe for “Bedste skuespillerinde” i 2016. Dernæst fulgte hendes stjernegennembrud i “A Star Is Born” i 2018.

I “Joker: Folie á Deux”, en opfølger til den populære “Joker”-film fra 2019, spiller Lady Gaga Harley Quinn, Jokerens elskerinde. Denne karakter blev tidligere portrætteret af Margot Robbie, som snart vil kunne ses i rollen som Barbie.

Filmen, der finder sted i Batman-universet, har Joaquin Phoenix i hovedrollen som Jokeren, hvilket han også var i den første film. En rolle han fik en Oscar for.

Lady Gaga delte for nylig et skræmmende billede af sig selv på Instagram, som viser hende i rollen som Harley Quinn med afbleget pagehår og udtværet klovnemakeup på sit afmagrede ansigt. “That’s a wrap. x Harleen,” skrev hun til billedet.

Billedet kan du se herunder:

Selvom Lady Gaga er kendt for at være en kamæleon, når det kommer til sin stil, er dette en side af hende, vi endnu ikke har set. Med hendes medvirken i “Joker: Folie á Deux” fortsætter Lady Gaga med at udvide sin imponerende karriere og demonstrere sit utrolige talent som både sanger og skuespiller.

Herunder kan du se Joaquin Phoenix takke for sin Oscar, som han fik for den første Joker-film.