Har du set reklamer på sociale medier med Sofie Linde, der på magisk vis har tabt sig mange kilo, så har det ikke noget med den populære tv-personlighed at gøre.

Det skriver Sofie Linde selv på sin Instagram-profil.

På sin profil advarer Sofie Linde:

“ADVARSEL: Nu har jeg fået tilpas mange henvendelser vedrørende et firma som pumper derudaf med falske reklamer med et slankemiddel. De bruger manipulerede billeder af mig i reklamerne. Og de har tilmed gjort sig den umage, at oprette en falsk profil i mit navn, som svarer på spørgsmål i kommentarfeltet. DET HAR INTET MED MIG AT GØRE!”

Reklamerne kan man se på Facebook, hvor de popper op som sponseret indhold. Det er altså reklamer, som der er nogen, der betaler Facebook for at få fremhævet. Men den store medieplatform gør intet for at stoppe udnyttelsen af Sofie Lindes navn.

Det skriver hun videre i opslaget.

“Jeg har anmeldt det af hundrede omgange til @facebook Der sker intet? Er det mon fordi de tjener reklamepenge på deres opslag? Jeg forstår oprigtigt ikke hvorfor det skal være så svært, at få det fjernet? Jeg har tidligere advaret i mine storys, men kan se i min indbakke at flere af jer desværre har købt produktet og ikke har modtaget noget. Det beklager jeg – men igen; Det er ulovlig falsk reklame. Det eneste gode, som er kommet ud af denne anden bølge af falske reklamer i mit navn (- formegentligt af samme bagmænd-) er den sketch af en video, som de har lavet – den er så dårlig, at den er sjov!! Køb ikke det lort!”

Sofie Lindes popularitet har nået hidtil usete højder efter hendes populære programmer om renoveringen af sit sommerhus på Langeland.

Har du set reklamerne i dit feed og er du blevet snydt af dem?