I Sofie Lindes podcast fortalte hun ærligt om sin psykiske lidelse, der for nyligt blussede op. Og så begyndte tvangstankerne at komme.

Det var efter en ferie til Thailand med sin mand Joakim Ingversen og deres to døtre, at Sofie Linde åbnede op.

Ferien var ment som et afslappende break fra hverdagen, hvor batterierne kunne lades op, inden hun skulle være klar til de nu afsluttede ‘X Factor’-liveshows.

Ferien blev dog alt andet end fredelig, da deres yngste datter havde et styrt ombord på en båd, så hun skulle tilses af en læge.

Det fortalte Sofie Linde gennem sin Instagram-stories, og nu afslører hun, at det faktisk var værre end det. 

Sofie Lindes psykiske lidelse blussede op igen

Faktisk var det Joakim, der gled, mens han havde Søs på armen, så de begge styrtede. Og Sofie Linde fortæller, hvordan “det værste kunne være sket”.

Episoden taler hun om til sin medvært Frida Brygmann i deres podcast ‘VOXEN’, hvor hun også afslører, at det triggede hendes OCD.

Med egne ord gik den “fuldstændig agurk”.

“Nu begynder jeg at tælle ting, og nu begynder jeg at måle op. Hvis jeg ikke gør det her, så sker der noget med Søs, (eller) så sker der noget med Trine,” fortæller 33-årige Linde, der normalt har styr på sin OCD i hverdagen.

“Det er altid, hvis jeg er ude at rejse … Det er der, den kan blusse op,” forklarer Linde, der nu også frygtede både.

Efter uheldet fulgte flere dage med tvangstanker, hvor Sofie Linde begyndte at lave en masse systemer oppe i sit hoved.

“Så jeg har brugt enormt meget tid oppe i mit hoved…  Det bedste, jeg kan gøre med min OCD, og det er jo meget forskelligt fra person til person: Jeg skal konfrontere det og IKKE gøre det…  Men det er hårdt!,” erkender Sofie Linde.

Sofie Linde afslutter sin historie ved at sige, at hun efter ulykken har været ude at sejle i Thailand igen. Netop fordi hun ville konfrontere sin frygt og overvinde den.

Du kan høre Sofie og Fridas podcast ‘VOXEN’ hos Podimo.

Se Sofie Lindes postkort fra ferien i Thailand: