Tv-værten Sofie Linde har fået lavet en ny tatovering. En tatovering, der skal gøre det tydeligt for enhver, at hun er feminist.

Sofie Linde har flere gange blandet sig i debatten om feminisme og MeToo. Derfor er det de færreste, der er i tvivl om, hvad hendes holdning er til disse emner.

Hun gjorde sig dog især bemærket, da hun i august 2020 holdt en opsigtsvækkende tale på scenen ved ZULU Comedy Galla Showet, der først blev vist i september samme år.

I denne tale kom hun med en række overraskende udtalelser om sine egne oplevelser med både sexchikane og krænkelser. Hendes egne oplevelser var primært rettet mod Danmarks Radio, men hun udtalte sig også om mediebranchen generelt.

Mange mener, at hendes tale ved ZULU Comedy Galla Showet, som i dagen efter blev lystigt delt på de sociale medier, har været med til at starte hele MeToo-bølgen i Danmark.

Og nu har den 33-årige tv-vært og forfatter besluttet sig for, at folk i hvert fald ikke skal være i tvivl om, hvor hun står henne i debatten, når det kommer til feminisme.

Hun har nemlig valgt at få lavet en helt særlig tatovering på sin ene hånd. En tatovering, der med al tydelighed viser, at hun selv er feminist.

Den nye tatovering har hun valgt at vise frem i en story på Instagram, som du kan se her (kan kun ses i 24 timer).

Tatoveringen må siges at være en ganske simpel én af slagsen. Næppe har det dog været andet end målet, da den kendte tv-vært sandsynligvis blot ønsker at bruge den til at sende et signal.

Siden hun holdt sin tale ved ZULU Comedy Galla Showet, har hun flere gange udtalt sig om, at det er noget, der har haft konsekvenser for hende.

Ikke nok med, at hun er blevet mødt af et hav af grimme kommentarer – både i virkeligheden og på de sociale medier. Hun har også oplevet, at der er venner, der har taget afstand til hende efterfølgende.

Til trods for dette, har hun valgt at få lavet den nye tatovering på sin højre hånd, som sandsynligvis vil dele vandene.