Nu er Sofie Linde tilbage på skærmen hos DR.

Sofie Linde debuterede som vært på X Factor i januar 2016, dengang det stadig blev sendt på Danmarks Radio. I 2018 meddelte Sofie Linde, at hun ville stoppe hos Danmarks Radio, for at følge med X Factor-programmet, som i stedet ville blive sendt på TV 2.

Derudover har Sofie Linde været vært på en lang række tv-programmer, på både DR og siden TV 2.

Nu er Sofie Linde dog tilbage på DR, men denne gang er det ikke som vært, men i stedet som gæst i programmet ‘I hjernen på stjernen’.

Om programmet står der på DR’s hjemmeside:

“I denne programrække vil psykologisk manipulator Jan Hellesøe og psykolog og vært Josefine Høgh portrættere fem kendte danskere for seeren. I disse fem programmer vil Høgh og Hellesøe give hovedpersonen stof til eftertanke gennem spektakulære iscenesættelser. De to værter prøver sammen at lægge et puslespil ud af gæstens relationer, minder, sorger, tanker og følelser – som forhåbentlig til sidst vil give den kendte gæst et nyt blik på på dem selv – og på livet.”

Og man må sige, at det ser ud til, at programmet har gjort et stort indtryk på den tidligere X Factor-vært.

I et klip fra DR, kan man se, at Sofie Linde i programmet bliver rørt til tårer. Klippet kan du se nederst i artiklen.

Sofie Linde har også selv delt klippet på sin Instagram-profil, og har siden skrevet en opdatering i sin story.

“Åh. Jeg har simpelthen fået overvældende meget kærlighed i indbakken ovenpå dette program. Tusind tak – det går lige i hjertekulen. jeg når ikke at få svaret jer alle sammen, men sætter pris på hver og en besked. Tak,” lyder det fra Sofie Linde.

Du kan se klippet herunder: