Børn er absolut en del af fremtidsplanerne for den 28-årige Pete Davidson, der danner par med realitystjernen Kim Kardashian.

Pete Davidson har åbnet op omkring det faktum, at han drømmer om at blive far i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Harry Styles med flot gestus efter Field’s-skyderi

Den tidligere Saturday Night Live-stjerne har afsløret, at det at blive far er en ‘drøm’ for ham. Samtidig har han også talt meget begejstret over, at han nu har muligheden.

“Min yndlingsting nogensinde, som jeg endnu ikke har opnået, er, at jeg vil have et barn. Det er ligesom min drøm,” sagde han til Kevin Hart på hans Hart to Heart-podcast.

Derudover indrømmede han også, at han faktisk allerede nu forsøger at forberede sig på det øjeblik, hvor han kan få lov til at blive far.

“Det er sådan set det, jeg bare forbereder mig på nu. Jeg prøver at blive så god en fyr som muligt og udvikle mig og blive bedre, så når det sker, er det bare nemmere.”

Det er derfor ikke udelukket, at der i fremtiden kan komme endnu en Kardashian-baby til verden, da den 28-årige skuespiller og komiker danner par med Kim Kardashian.

LÆS OGSÅ: Adele afslører stor drøm: Det ville være fantastisk

For ganske nylig har der dog været rygter om, at parret var gået fra hinanden. Det er dog blevet afvist af Kim Kardashian, der er 13 år ældre end sin partner.