Vi kender ham for hans revolutionsrende looks på den røde løber. Nu er det slut.

Det er en sikker vinder, at vi altid har kunne forvente waow-oplevelser på den røde løber, den ene større end den anden.

Nu er eventyret forbi, og stjernen er nu gået på pension.

Det er få kendte celebrity-stylister, hvis navn står næsten lige så tydeligt som navnene på de stjerner, de klæder på, før spotlightet rammer.

Også er der dem, som ligger i super-ligaen.

I den sidste kategori, tilhører Law Roach, og han har befundet sig i denne kategori, siden hans katalog af kendiskunder er i en imponerende skala.

Nu har den 44-årige Roach chokket os alle gennem det sociale medie Instagram, hvor han har postet et opslag, hvor han meddeler at han har trukket stikker og ganske overraskende annoncerede sit otium.

“Hvis denne industri blot handlede om tøjet, ville jeg fortsætte resten af mit liv, men sådan er det desværre ikke. Holdningerne, løgnene og de falske narrativer har til sidst fået krammet på mig. Jeg er ude, skrev han i tirsdagens opslag, som flere modefans både begræder og undrer sig over.” skriver han i sit Instagram-opslag.

Udover at have været stylist og den kreative beslutningstager for kæmpestjerner som for eksempel ‘Zendaya’, ‘Anne Hathaway’, ‘Ariana Grande’, ‘Celine Dion’, ‘Lindsay Lohan’.

Så har Law Roach også været dommer på det populære tv-programmer ‘America’s Next Topmodel’ og ‘Legendary’.

Law Roach seneste idé, var den vovede fjerkjole, som Hunter Schafer bar ved Vanity Fair-festen forleden dag.

Læs også: ‘Euphoria’-stjerne overlader intet til fantasien på den røde løber.

Den massive efterspurgte modestylist Roach, uddyber ikke, hvilke løgne eller falske narrativer han har skulle kæmpe mod, men flere internet-spekulanter peger på en særlig video, som er optaget blot få dage før hans dramatiske pensions annoncering.

I den korte video, ses Law ankomme til ‘Louis Vuitton-showet’ i Paris, hvor den unge ‘Euphoria’-stjerne Zendaya tog pladsen på første række, ved siden af skuespilleren ‘Emma Stone’.

Law Roach blev altså snydt for en plads, i den eksklusive første-rækkeplads foran catwalken, og da ‘Zendaya’ herefter peger ham om på rækken bagved, kan man tydeligt se Roach reagerer med skuffelse.

I kølvandet på Roachs pludselige pensionsnyheder er videoen af de to tidligere samarbejdspartnere gået viralt og spekulationerne kører.

På trods af at Law Roach ankom sammen med den dyreprintklædte ‘Zendaya’, så forlod stylisten det franske modeshow før det var slut.

Har arbejdet med alle de store stjerner

Den nu tidligere modestylist og ‘Zendaya’ begyndte det givende samarbejde helt tilbage, da ‘Zendaya’, bare en ung pige på 14 år.

“Heldigvis fandt jeg min “medinstruktør” af en slags, da jeg var 14 år. Én der kunne se, hvad jeg ville, og som også kunne se mere, end jeg nogensinde selv kunne have forestillet mig. Og det var Law Roach,” sagde hun i talen.

Law Roach er også idé-mageren bag ikoniske looks såsom askepotkjolen i 2019, Versace-rustningen ved Met Gala i 2018 og naturligvis samtlige catwalkværdige looks, som Celine Dion rockede i sin streetstyle-renæssance.

Se looket HER.

Nu skal flere stjerner altså kigge efter en ny opfindsom stylist.