Michelle Kristensen, tidligere deltager i ‘Vild med dans’, har kæmpet med at blive gravid i mange år. Nu er drømmen endelig ved at blive til virkelighed, da hun og hendes partner Pernille Wass venter deres første barn sammen til efteråret.

Michelle deler den glædelige nyhed i et Instagram-opslag, som kan ses nederst på siden.

I opslaget på Instagram beskriver Michelle Kristensen sine følelser omkring graviditeten og de udfordringer, hun har stået overfor:

“Dette opslag er svært for mig at skrive. På den ene side vil jeg gerne dele den glædelige nyhed og fortælle, at Laurits snart bliver storebror, og vi skal være forældre,” udtaler den 38-årige iværksætter.

Hun fortsætter med at dele sine bekymringer: “De sidste 2 år har jeg set mange kvinder dele nyheden om deres graviditet, hvilket har gjort ondt i mit hjerte, når jeg selv har givet mig endnu en sprøjte eller kigget på en negativ graviditetstest.”

Michelle Kristensen har tidligere gennemgået fertilitetsbehandlinger, der ikke førte til graviditet, og har også oplevet ufrivillige aborter. Men nu ser det ud til, at lykken endelig er med hende og Pernille.

Parret, der forlovede sig i januar, har været sammen i tre år. Pernille Wass er mor til femårige Laurits, hvilket har gjort Michelle til en kærlig bonusmor. Nu ser hun frem til at opleve graviditeten og glæder sig til at byde det lille nye familiemedlem velkommen til efteråret.