Nu fortæller hun om dengang stedfaren var voldelig, det gik både udover hendes mor og hendes søster.

Stephanie Siguenza som vi kender fra TV 2-programmet ‘Årgang 0’, har haft en barndom præget af udfordringer og traumer. Hun deler nu sine erfaringer i podcasten ‘Søstre’, hvor hun åbner op om en opvækst med kriminalitet, vold og mange flytninger.

Hendes tidlige år var turbulente, startende da hendes forældre gik fra hinanden, da hun var fem. Hendes mor, Christina, fandt sammen med en ny mand, Martin, som senere blev fængslet for drabsforsøg. Martin blev stedfar til Stephanie, og hun husker ham som en voldelig figur i hendes liv. Hun fortæller om en specifik episode, hvor Martin hårdhændet tog fat i hendes søster og derefter også i Stephanie selv, før han sendte dem i seng med vold.

Læs også: Dansk kendis afslører: Sprang fra ‘Vild med dans’ i sidste øjeblik

“Det var heldigvis den eneste gang, jeg oplevede ham være voldelig over for mig og min søster, men han var også voldelig over for vores mor én gang, uden at hun modsatte sig,” siger Stephanie i podcasten. Hun beskriver sin mors frygt og manglende evne til at handle, et vidnesbyrd om den angst og underkastelse, der prægede hjemmet.

Volden og ustabiliteten har haft langvarige konsekvenser for Stephanie, som i dag kæmper med spiseforstyrrelser og tvangstanker. Disse manifesterer sig i, at maden på hendes tallerken ikke må røre ved hinanden, og at alt skal være i lige tal, lige fra blandet slik til justering af lydstyrken.

Læs også: Uffe Holm om vildt væddemål: Skred fra regning på 3.000 euro

Christinas ægteskab med Martin varede i fire år, og de fik to sønner sammen, Romeo og William. Selvom volden var en del af deres liv, valgte Christina at nedtone disse aspekter i ‘Årgang 0’. “Crewet bag ‘Årgang 0’ har altid respekteret mit ønske om, at dette skulle nedtones i programmet. Men hold da op en historie, det ellers kunne have været,” har Christina udtalt på Instagram.