Leo Nielsen er afgået ved døden. Det bekræfter hans partner gennem mere end 50 år.

Leo Nielsen, der er kendt som den ene del af Sussi & Leo, er gået bort. Han er sovet stille ind på Hjørring Sygehus. Han blev 67 år.

I januar meldte Sussi og Leo ud, at Sussi fremover skulle optræde alene, fordi Leos helbred ikke kunne klare det. Og selvom Leo dengang kom hjem fra hospitalet, så deler Sussi nu dårligt nyt.

Det bekræfter Sussi, som ikke kun har været hans musikalske partner, men også hans kone gennem mere end 50 år, over for Ekstra Bladet.

“Leo er død. Jeg tror, det skete omkring klokken 3 i nat, men jeg er ikke sikker, fordi jeg lå og sov. Men det skete cirka klokken 3, fortæller Sussi til kilder.

Derudover sætter hun også nogle ord på, hvordan hun selv har det, efter at have mistet en mand, der har været en fast del af hendes liv i så mange år.

I denne forbindelse har hun slået fast, at hun har det godt, da hun er glad for, at han er kommet herfra, så han endelig har kunnet få fred.

“Jeg har det faktisk godt. Leo lå jo bare der, og det var jo ikke godt. Så jeg er glad for, at han har fået fred,” fortæller hun også.

Lørdag den 11. februar blev Leo indlagt, og siden har det ikke været muligt at komme i kontakt med ham. Det fortalte Sussi tidligere på ugen til flere danske medier.

Se deres facebook opslag herunder:

Må han hvile i fred!