Weekenden var begivenhedsrig for den folkekære sanger, Thomas Helmig.

Det afslører han på sin Instagram-profil.

Torsdag aften stod han på scenen til Wonder Festiwall på Bornholm.

Det var desuden første gang, at Thomas Helmig spillede her. Det fortæller han i opslaget.

“Okay vild week-end. Torsdag spillede vi for 1. gang på Wonder Festiwall på Bornholm, og boede hos vores gode venner Henrik og Malene på Gæstgiveren i Allinge, dejligt gensyn,” lyder det fra Thomas Helmig i opslaget.

Det er nok heller ikke gået mange forbi, at der netop har været Pride i København. Og det var meningen at Thomas Helmig ville forbi dette, men det viste sig, at han faktisk var et helt andet sted.

Det afslører han også i opslaget.

“Lørdag formiddag tilbragte jeg med familien ved søerne i Kbh. et hav af mennesker klædt i paillet-tøj og med regnbuer i øjnene, jeg troede egentlig at jeg var til “Pride”, men det viste sig at jeg var til ‘Søernes street-food festival’,” skriver Thomas Helmig i opslaget.

Her kan han også berette, at det endte med, at han spiste pandekager med Nutella.

“Lørdag aften spillede vi til “Rockbæk” i Holbæk og havde fornøjelsen af at gennemføre en hel koncert i dobbelt skybrud foran et fuldstændigt fantastisk publikum. Uforglemmelig aften!,” skriver Thomas Helmig i sit opslag, inden han fortsætter:


“Inden koncerten overraskede Henrik og Eik fra Sony mig med overrækkelse af 7 dobbelt platin for “Stupid man” Whauuuw og tak. Nu ser jeg frem til næste week-ends koncerter i Odense og Viborg som er de sidste shows for denne omgang. Vi ses,” skriver han.