En episode i 2012, der førte til massiv omtale af Kim Kardashian, siges nu at være iscenesat.

I 2012 sendte Kim Kardashian sin egen parfume på markedet. Det valgte hun at markere med et event, hvor hun officiel ville lancere den helt nye parfume.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez med afslørende foto: Overlader intet til fantasien

Det var dog ikke hendes parfume, der endte med at løbe med omtalen. Derimod var det en episode, hvor den i dag 42-årige kendis ud af det blå blev overdynget med mel.

I kølvandet på det bizarre angreb, endte foreningen PETA med at få skylden for det. Nu afslører en tidligere ansat hos Kim Kardashian, at det ikke var tilfældet, men at det derimod var iscenesat og planlagt.

Det skriver det amerikanske medie New York Post ifølge SE og HØR.

Den tidligere ansatte hedder Sheeraz Hasan. Han har valgt at løfte sløret for, at det er iscenesat i en ny dokumentar, der handler om Kardashian-familien.

I sin tid var Hasan ansat som PR-ekspert, og tog del i et møde med Kim Kardashian og hendes hold, hvor det blev bragt på banen, om hun ville være villig til at få kastet mel på sig, da det ville skabe omtale i medierne.

“Det, der kommer til at ske, er… Du kan være helt tryg, men vi kommer til at lave et medieøjeblik. Hvis vi laver medieguld, så gæt, hvad der kommer til at ske? Alle kommer til at snakke om din parfume, og alle vil købe den,” hævder Sheeraz Hasan at have sagt til Kim Kardashian.

Efter hun fik kastet mel på sig, blev en kvinde tilbageholdt, men hun blev aldrig anmeldt af Kim Kardashian.

LÆS OGSÅ: Se Kylie Jenners vilde forvandling

Det blev hævdet, at hun var medlem af PETA, som dog nægtede at have noget med det at gøre. Den kendte realitystjerne har ikke udtalt sig om den nye afsløring fra Hasan.