Det store frieri var planlagt ned til mindste detalje.

Cecilie Hother som danskerne kender fra både TV 2 og DR, greb en unik chance den 29. februar, en dato hun havde set frem til med stor forventning. Ifølge en gammel skik, der tillader kvinder at fri i skudår, planlagde hun at stille det store spørgsmål til sin mand.

For at gøre frieriet ekstraordinært, havde Cecilie arrangeret et ophold for dem begge på Manon Les Suites i hjertet af København.

Hotellets ydre var spektakulært dekoreret til lejligheden, med et imponerende lyskilt der proklamerede “Kære Thomas. Vil du gifte dig med mig? – igen”, hvilket tilføjede en romantisk og mindeværdig dimension til hendes frieri.

Det deler hun på Instagram.

“Det er jo skud år i år. Og det benyttede jeg mig af, for en lille uges tid siden.
så den 29 feb, friede jeg for første gang til Thomas. For mig er den tilvalgte kærlighed noget af det største og noget jeg ikke tager for givet, derfor var det også en dag, jeg har planlagt i laaaang tid, og ALT gik op i en højere enhed. Men jeg kunne ikke have gjort det uden hjælp,” skriver hun blandt andet i opslaget, som du kan se nederst i artiklen.

Jeg kan godt forstå at man får kilden i maven når man skal fri, det havde jeg i hvert fald. Og jeg er så glad for at vi skal giftes igen. (Igen igen)

“Jeg synes livet er en stor gave, og det er det at få lov at elske et andet menneske også, så derfor:
Mit første frieri, og nu det 4 bryllup, med den samme mand.
For kærlighed kan man ikke få nok af, er det ikke rigtigt,” lyder det også fra Cecilie Hother.

Cecilie Hother har blandt andet været tv-vært på TV 2, men i 2022 sagde hun op på TV 2. Herefter har hun blandt andet været på DR som vært på DR4-programmet ‘Det store talkshow’.

Derudover er hun foredragsholder og har sit eget smykkefirma.

Herunder kan du se opslaget fra Cecilie Hother: