At deltage i programmet, var langt fra som forventet.

Siden 2004 har han været en del af den danske teater- og revyscene. Han har blandt andet været med i Cirkusrevyen og Pejserevyen.

Derudover er han senere blevet kendt for sine parodier på kendte som eksempelvis Rasmus Seebach. Han har desuden selv turneret som komiker med sit eget oneman-show.

I årevis har han altså underholdt danskerne, og i 2023 blev han præsenteret som en af årets ny-dansere i ‘Vild med dans’.

Der er tale om komiker Andreas Bo, og hvis man spørger ham i dag, så var det frygteligt at deltage i programmet.

Det fortæller han til HER&NU, som har mødt ham til ‘Sport23’ i Herning.

Her bliver Andreas Bo spurgt om han savner at danse, og svaret er klart og tydeligt:

“Nej for satan. Det går over i historien som den største misforståelse. Det var frygteligt. Hver time var forfærdelig – ej den første dag var sjov. Men ellers var det helt igennem frygteligt,” lyder det fra Andreas Bo.

Han tilføjer, at han ikke var selvoptaget nok til programmet og er rystet over, hvad det egentlig handler om. Han havde håbet på at underholde folk, men hans oplevelse af programmet var, at det er mere ‘følelses-tv’.

“Jeg synes, jeg bidrog med noget andet – jeg bidrog med noget underholdning, og jeg gad virkelig godt være god til at danse, men hele idéen er, hvem der tuder først, og det kan jeg ikke. Det skuffede mig enormt meget,” lyder det desuden fra Andreas Bo.

Han dansede med Camilla Sofie Dalsgaard, parret røg ud af programmet fredag den 13. oktober.