Golfstjernen Tiger Woods afviser nu, at ekskæresten skal have lov til at annulere fortrolighedskontrakten.

I skrivende stund er Tiger Woods i juridisk kamp mod ekskæresten Erica Herman.

Nu udråber han Erica som intet andet, end en “forvirret ekskæreste” i deres igangværende juridiske kamp for at annullere end NDA (non-disclosure agreement red.) over en klausul om seksuelle overgreb.

I retsdokumenter indleveret mandag morgen og hævdede den berømte golfspiller, at Herman ikke havde ret til at påberåbe sig den føderale Speak Out Act, fordi han aldrig har begået nogen seksuelle forseelser.

Woods påpeger, at i retsagen på 30 millioner dollars, som Erica indgav, hvori at hun hævder, at atleten smed hende ud af sit hjem og brød en “mundtlig lejeaftale”, som de angiveligt havde på plads, markerede hun boksen for “Nej”, da hun blev spurgt “Om denne sag involverer beskyldninger om seksuelt misbrug.”

Dokumentarfilmen “Tiger”, hævder, at Erica, 39, bruger den føderale lovgivning for at få sine argumenter hørt i en offentlig domstol i stedet for privat voldgift, som NDA krævede.

“Frk. Hermans holdning er fuldstændig fortjenstløs,” fastslår Woods i dokumenterne. 

“Det er et gennemsigtigt misbrug af den retlige proces, der underminerer formålet med den føderale statut og dem, som statutten søger at beskytte.” 

Herman har heller aldrig offentligt anklaget sin ekskæreste for seksuelle overgreb.

Woods, anmoder domstolen i Florida om at tvinge Herman, som han havde datet i 6 år, til at overholde NDA’s voldgiftbestemmelser. Han noterer også i dokumenterne at han gav Herman “logi og økonomisk støtte” efter bruddet d. 13 oktober 2022.

I Hermans retssag hævdede den tidligere generaldirektør for hans restaurant, at Woods og hans agenter ulovligt låste hende ude af deres fælles hjem i Florida efter at have hævdet, at han overraskede hende med en kort ferie.

“Derefter informerede de hende om, at hun ikke måtte vende tilbage til sin bolig,” står der i de første dokumenter, før de yderligere hævder, at Herman blev konfronteret af advokater, der forsøgte at “opklare den forseelse, de var midt i at begå.”

Et par uger efter indgivelsen i oktober 2022 svarede Woods med en anmodning om at afvise retssagen.

Den urolige atlets advokater hævdede i november 2022-ansøgningen, at Herman ikke er en “lejer” i henhold til boligudlejerloven.

Hverken Hermans advokat eller Woods’ returnerede straks Page Six’ anmodninger om kommentarer til den seneste indgivelse.