Hele familien Lund er i sorg over tragedien.

Tina Lund er kommet med en rigtig trist nyhed, der har påvirket hele familien.

På Instagram fortæller springrytteren og realitystjernen, at de blev ramt af en forfærdelig ulykke, da de mistede deres elskede hund Bossi.

Tina Lund fortæller, at det skete i forbindelse med en ulykke, hvor Bossi blev ramt af en bil.

“I dag har været en hård dag da vi mistede vores elskede Bossi igår. Jeg føler jeg vil dele det med jer alle da i så med da vi fik ham og i ville nok synes det er mærkeligt at der i fremtiden ingen billeder vil komme af ham. Han blev desværre ramt af en bil og det var meget uheldigt og trist.” lyder det indledningsvist fra Tina Lund, der ligeledes fortæller, at hele familien er kede af det.

“Hele familien er ked af det. Især Louis da det var ham som havde det tætteste forhold til ham. Vi elskede ham meget og håber han har haft et godt liv hos os. Nu vil vi søger for at give hans søster Bayla en masse kærlighed da hun helt sikkert vil savne ham. Himlen har fået en stjerne mere,” lyder det fra Tina Lund, der slutteligt sender et par tanker til den afdøde Bossi.

På opslaget har Tina Lund fået massiv opbakning fra nær og fjern.

Blandt andet har ‘Forsidefrue’-kollegaen Gunnvør Vigarsdóttir sendt et hjerte og teksten ‘Åh nej’, mens Lea Hvidt Kessler har reageret med et hjerte.

Du kan læse det triste opslag fra Tina Lund herunder, hvor der også er et rigtig sødt billede af både Bossi og Bayla.