Nu lyder der en særlig efterlysning fra Tivoli.

Tivoli efterlyser Rasmus Klump.

Hvis du kan se dig selv i tomatrøde bukser med hvide polkaprikker, spise pandekager og rejse med jorden rundt med dine bedste venner på skibet Mary, så har Tivoli måske en drømmeopgave til dig. Tivoli efterlyser nu en eventyrlysten Rasmus Klump, der kan fornøje forlystelseshavens gæster i 4 – 6 timer om dagen. Tilmelding senest den 22/1-24.

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Opgaven som Rasmus Klump kræver en gode portion talent, hang til pandekager, og så er der udsigt til at uddele tusindvis af krammere og high five´s til børn og voksne i forlystelseshaven.
Ansøgere med en Rasmus Klump i maven skal optage en video med sig selv og sende den til Tivoli. De udvalgte bliver indkaldt til audition. Første rigtige arbejdsdag bliver den 22. marts, hvor Tivoli tager hul på årets sommersæson. 

Danske Rasmus Klump, der første gang så dagens lys som avis-stribe i Berlingske Tidende tilbage i 1951, er siden blevet en af verdens mest kendte tegneseriebjørne. Sammen med vennerne Pingo, Pelle, Skæg m.fl. er han blevet en fast del af barndomstapetet – ikke kun i Danmark, men for børn i hele verden.

Foto: PR – Tivoli

Sådan kommer du i betragtning:
Man skal sende ansøgning og en kort præsentationsvideo på 1 minut gennem rekrutteringssystemet på tivoli.dk, under jobopslag. Deadline d. 22/1-24.

Rasmus Klump er anden dansker i rummet
Rasmus Klumps berømmelse er ikke blevet mindre af den rumrejse, han for tiden er på i selskab med astronauten Andreas Mogensen. De er sammen om bord på den Internationale Rumstation (ISS), hvor de udfører videnskabelig forskning og repræsentere Europa i rummet. Rasmus Klump flyttede ind i Tivoli i 2010 og er blevet en del af forlystelseshavens kendte ansigter sammen med Pjerrot, Columbine og Harlekin.