På trods af retssag og drama med Fie Laursen er der atter igen gang i kærligheden for paradisoen.

Tobias Friberg har netop offentliggjort, at han vil lukke sin OnlyFans-profil ned i den kommende uge.

Læs også: Tobias Friberg tager stor beslutning.

Og i samme omgang så afslører han også ganske taktfuldt, at han har fundet en ny flamme.

“Det er fordi, jeg vil fokusere på min familie, arbejde og kæreste,” skrev han blandt andet i teksten på sin Instagram-story.

Den tidligere reality-deltager er heller ikke meget for at dele særlig meget mere end det, da Realityportalen spørger ham ind til hans nye kæreste.

“Vi vælger pt. at skåne hinanden for diverse ting og sager, og vi nyder at styrke vores bånd sammen, før vi går i dybden med tingene,” fortæller Tobias, der er far til sønnen Liam.

Der har floreret rygter om, at Tobias og Fie Laursen var kommet i et forhold, da de begge to delte en masse tvetydige rygter på deres sociale medier, imens de begge to har optaget voksenfilm til deres OnlyFans-profiler.

I januar måned, valgte Tobias Friberg at rejse til de tropiske palmer, Spanien, for at lave voksenfilm-materiale til hans OnlyFans-profil sammen med sin med-paradiso Fie Laursen.

De arbejdede sammen, for at lave materiale til begge deres OnlyFans.

Efter Tobias kom hjem, ventede der ham noget af en shitstorm, fra selveste Fie Laursen, fordi han angiveligt skulle have drukket og haft sex med andre, på trods af andre aftaler, de havde lavet indbyrdes.

Disse rygter blev dog hurtigt fjernet fra danskernes tanker, da Fie og Tobias blev rigtig uvenner.

Beskyldningerne fløj på kryds og tværs mellem Tobias og Fie, og det er stadig uklart, hvad det helt præcis skete og gik galt med de to paradisoer.

Tobias har dog ikke ligget på den lade side, efter hans ankomst retur til Danmark.

Sidste måned blev han dømt skyldig i en alvorlig voldssag, og han er også tiltalt for blandt andet spirituskørsel i en sag, der kommer for retten på et hidtil ukendt tidspunkt i fremtiden.