Der er sket mange store ændringer og beslutninger for Tobias Friberg for tiden.

Tobias Friberg har trukket mange overskrifter på det seneste.

“Kan man som et menneske, som i livet har taget mange dårlige valg og taget en masse omveje, stadig have muligheden for at komme videre?”

Sådan indledes den tidligere paradiso et opslag i Facebookgruppen “Kokke i Danmark”, hvori han nu vil skifte karriere vej og arbejde som kok.

Tobias har taget en del omveje på det seneste. I sidste uge meldte han ud, at han lukker sin OnlyFans-profil ned, og for godt og vel en måned siden, blev han dømt for vold for tredje gang.

Nu er det tid til at følge sin drengedrøm som reality-deltageren startede på tilbage i 2011, hvor han startede som kokkeelev.

“Som person er jeg altid i højt humør og er generelt bare altid mega glad og ambitiøs i forhold til mit arbejde. Jeg søger et sted, hvor der er styr på tingene. Med det mener jeg styr på vagtplan og generelt bare et sundt arbejdsmiljø,” skriver 27-årige Tobias videre i opslaget.

Tilbage i december måned startede Tobias Friberg i behandling for sit alkoholmisbrug, og nu er han klar til at få en stabil tilstedeværelse.

” Jeg er den dag i dag ædru og har ikke tænkt mig at drikke igen, så det næste sted, jeg skal arbejde, kræver det for mig, at miljøet er sundt i forhold til alkohol og er en arbejdsplads og ikke et sted, som vælter i alkohol,” efterspørger Tobias i opslaget.

Det ser også ud til at gå den rette vej for Tobias, i sidste uge meldte han ud, at han har fået sig en kæreste, som også er kendt fra tv.

Parret så allerede hinanden sidste år, men da Tobias tog det drastiske valg at rejse til Spanien for at lave OnlyFans-indhold sammen med Fie Laursen, stoppede kontakten mellem de to.

Fie og Tobias blev voldsomt uvenner, og efter Tobias’ hjemkomst til Danmark, har han fået samlet op på forholdet med kæresten, og nu vil han skabe en karriere som kok.