J.K. Rowling har flere gange bragt sig i modvind på nettet. Denne gang har hun taget en kontroversiel forfatter i forsvar, hvilket har kastet reaktioner af sig.

Den britisk forfatter, der er kendt for at stå bag Harry Potter-serien, har flere gange delt sine tanker på nettet, hvilket har affødt voldsomme reaktioner.

LÆS OGSÅ: FBI fanger Alec Baldwin i løgn om skudulykke

Netop dette er sket igen, efter hun har taget den sårede forfatter Salman Rushdie i forsvar, efter han blev stukket ned på scenen, fordi han i sin bog ‘De Sataniske Vers’ har beskrivelser af Muhammed-profeten.

Efter hun delte sin sympati for forfatteren, er der en ukendt person, der sendte hende en direkte trussel på det sociale medie Twitter. Det skriver SE og HØR.

“Bare rolig. Du er den næste,” lød det kortfattet.

Hvad der menes med dette er, at det næste gang er hende, der bliver stukket ned eller på anden vis overfaldet, hvilket kan ende med at koste hende livet.

Det har hun naturligvis ikke taget godt imod, og derfor har hun også delt opslaget på det sociale medie Twitter, som hun vil have til at tage sagen alvorligt.

LÆS OGSÅ: Olivia Wilde raser mod ekskæresten

Efter sigende har hun også anmeldt sagen til britisk politi, der angiveligt skulle være i fuld gang med at efterforske lignende dødstrusler mod andre kendte, der også har delt deres sympati for Salman Rushdie på nettet.