Chili Klaus, som er særdeles kendt for sin store passion for chili, er kommet i vanskeligheder. Han har været udsat for et alvorligt hackerangreb mod sin netudbyder, AzeroCloud.

Angrebet har midlertidigt lammet hele hans forretning, og det er bestemt ikke noget, som passer den passionerede chili-elsker.

Siden fredag har Chili Klaus’ webshop og e-mail været nede. Han kan derfor hverken modtage eller besvare kundemails, og hans online-butik er utilgængelig. Situationen har sat ham tilbage og skabt stor frustration.

Det fortæller han i et opslag på sin Facebook-profil.

“Hey folks … Min netudbyder Azero er blevet angrebet af noget ransomware infection. Det er sadame noget rigtig grimmer noget, for min webshop og al mail har været nede siden fredag, og jeg kan hverken modtage eller besvare kundemails eller andet,” lyder det fra Chili Klaus, som fortsætter:

“Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal gøre, udover tro, håb og kærlighed? Mit bedste bud er, at I skriver via Instagram, hvis der er noget der er vigtigt … Håber på forståelse og tålmodighed … Stærke hilsner Chili Klaus,” afslutter han opslaget.

Her kan du se et klip med Bubber og Chili Klaus, der smager på verdens stærkeste chili.