Nancy Frangione, en fremtrædende skuespillerinde kendt for sine roller i sæbeoperaer som “Another World” og “All My Children”, er død i en alder af 70 år. Hun døde den 18. august i Massachusetts, men dødsårsagen er endnu ikke kendt.

Det skriver mediet Hollywoodreporter.

Frangione blev født den 10. juli 1953 i Barnstable, Massachusetts, og debuterede på tv i 1977 som Tara Martin i ABC’s “All My Children”. Hun fortsatte med at spille karakteren i flere episoder indtil 1979. Derefter landede hun sin mest bemærkelsesværdige rolle som Cecile de Poulignac i “Another World”, som hun spillede fra 1980 til 1986 og senere genoptog i 1995.

I “Another World” var hendes karakter kendt som en intrigant skurk, der befandt sig i en kærlighedstrekant med karaktererne Blaine (Laura Malone) og Sandy (Christopher Rich). Frangione vandt også Soap Opera Digest’s pris for fremragende skurk for sin præstation i den daglige sæbeopera.

Frangione havde også en midlertidig rolle som Tina Lord i ABC’s “One Life to Live” i 1985. Hendes øvrige tv-kreditter inkluderer gæsteroller i “Buck Rogers in the 25th Century”, “Matlock” og “Highway to Heaven”. På filmsiden medvirkede hun i 1988’s “Sharing Richard” som Bonnie og 1990’s “In the Line of Duty: A Cop Killing” som Maggie.

Ud over skærmskuespil optrådte Frangione også i “Equus” på Broadway i 1974. Hun var også gift med sin “Another World” medstjerne Rich, men de blev senere skilt. De har en datter sammen.

Dødsfaldet af Nancy Frangione markerer afslutningen på en bemærkelsesværdig karriere, der spændte over flere årtier og efterlader et varigt aftryk på tv-industrien, især inden for sæbeopera-genren.