Nu er der måske trist nyt på vej til den tidligere populære ‘X Factor dommer’.

Den tidligere X Factor-dommer og iværksætter, Remee, står over for en udfordring, der meget vel kunne ende trist.

Sagen er den, at hans velkendte natklub, Museo Club, som ligger i hjertet København på Lille Kongensgade, risikerer at skulle lukke dørene for sine ellers danseglade gæster.

Og det er der en helt særlig årsag til.

Læs også: Det ser du ikke på tv: Markant ændring i dette års ‘Alene i vildmarken’

Sådan skriver Ekstra Bladet via Københavnliv.

Naboerne til klubben leger med tanken om at omdanne deres ejendomme til hotellejligheder, og den ændring kan tvinge Museo Club til at skrue ned for musikken og i værste fald lukke helt.

Detaljerne om denne potentielle udvikling er afdækket i et notat fra Teknik- og Miljøforvaltningen:

“Da en hotellejlighed (bolig til overnatning) betragtes som støjfølsom anvendelse, kan Museo Club forventeligt ikke overholde grænseværdierne for støj til beboelse. Det kan i sidste ende betyde, at natklubben vil være nødsaget til at lukke og flytte fra lokalerne”, står det skrevet.

Allerede i juni 2022 greb Remee selv ind ved at kontakte Teknik- og Miljøforvaltningen, efter en nabo uden tilladelse havde omdannet sin ejendom til hotellejligheder.

Læs også: TV 2 bekræfter dejligt nyt: ‘Badehotellet’ er alligevel ikke helt slut

Sagen kompliceres af, at enhver omdannelse til hotellejligheder kræver en byggetilladelse, idet det anses for en ‘væsentlig anvendelsesændring’.

En lovliggørelsessag blev indledt af forvaltningen i august samme år, men stødte på problemer med brandforholdene, som dog blev bragt i orden senere hen.

På trods af dette er der endnu ikke sendt nogen ny ansøgning.

Fremtiden for Museo Club, og muligheden for at de nærliggende ejendomme bliver til hotellejligheder, er lige nu svær at spå om.