Den kendte TV 2-stjerne har truffet en stor beslutning. Hun har nemlig valgt at sige sit faste job op.

I løbet af sin karriere har Johanne Louise Schmidt haft roller i en række af de største film og tv-serier i Danmark.

Blandt andet er der mange, der kender hende fra de tre første ‘Afdeling Q’-film, hvor hun spillede over for både Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares, da hun indtog rollen som Rose Knudsen.

Ikke nok med det, så har hun også haft en rolle i tv-hittet ‘Borgen’, ligesom hun for nylig medvirkede i filmen ‘Bamse’, hvor hun spillede Käte Jørgensen, der var Flemming Bamse Jørgensens kone.

For tiden er hun aktuel i den seneste sæson af ‘DNA’, der bliver sendt på TV 2 og TV 2 Play.

Derfor er det tydeligt at se, at Johanne Louise Schmidt har fået rigtig godt gang i sin karriere som skuespiller, hvorfor den 39-årige stjerne har nok at se til.

Nu får hun dog en smule mindre at se til, da hun ifølge SE OG HØR har valgt at sige sit faste job op på Det Kongelige Teater, hvor hun har været i flere år.

Det har hun afsløret i et nyt interview med Alt.dk.

“Jeg har virkelig lært af de bedste inde på Det Kongelige Teater, men jeg føler, at jeg er nået til et punkt, hvor jeg er nødt til at sætte mig selv fri og fokusere på nogle andre ting,” afslørede hun.

Det er dog ikke en beslutning, der er blevet truffet ud af det blå. Faktisk gik der hele tre år fra hun første gang tænkte på det, til hun rent faktisk ende med at gøre alvor af det.

“Jeg skulle lige gå rundt og tænke lidt over det, og da jeg så havde gjort det, var jeg ret ked af det, fordi jeg har været så glad for at være der. Og så handler det nok også om, at man aldrig ved, hvad fremtiden bringer,” fortæller hun også til Alt.dk.