Nu bliver stikket trukket for en tid.

Kaspar Arianto, der sammen med sin mand Lambang Arianto vandt TV 2-programmet ‘Sommerdrømme’ i 2021, har knap 42.000 følgere på sin Instagram-profil, hvor han flittigt deler ud af sit liv som far og mand samt sine følelser. Men nu er det slut. I hvert fald for en stund.

et opslag forklarer TV 2-deltageren, at han vælger at trække stikket fra det sociale medie, fordi han er træt.

“Jeg har besluttet at trække stikket på Instagram. Om det bliver i uger eller måneder, ved jeg ikke endnu, men jeg har brug for en pause […] Jeg er træt. Telefonen fylder for meget. Jeg har behov for en anden måde at bruge den sparsomme tid, jeg har til mine børn, til mit parforhold og til mig selv, så sociale medier ikke bader mig i blåt lys som det første om morgenen og det sidste om aftenen” lyder det blandt andet i opslaget, som fortsætter:

“Det bliver svært. For at dele ud herinde ser jeg som et kæmpe privilegie. Som en ventil. Mit hoved kører rundt med tanker, historier og idéer, der vil ud. Men jeg vil gerne udfordre mig selv til at deale med mit mentale meningsmylder på en anden og mere langsom måde. Måske i et længere format. Måske noget, der kan blive en bog en dag. Måske ikke. Alt jeg ved er bare, at den seneste tid – efter jeg i månedsvis valgte dagligt at indvie og oplyse om babyprocessen i USA, og vi derefter lykkedes med hele den politiske sag omkring familieregistrering og medfaderskab – har været hård. Først fejrede vi. Derefter krakelerede jeg.”

“Hvorfor? Fordi efter at have kæmpet i så mange år og altid stået klar til at debattere og argumentere med mig selv, OS selv og vores børn i front, kunne jeg endelig tage rustningen lidt af. Indenunder stod en far og en mand, som er lykkelig men udmattet. Han ryster, bliver let ked af det og har brug for at passe på sig selv.”

Han forsikrer dog, at han ikke trækker stikket fra “den virkelige verden”, og der er stadig spændende begivenheder i vente, herunder oplæsninger, foredrag, award shows og ikke mindst en ny børnebog, som udkommer i maj.