Nu afslører hun et stort vægttab.

Mette Helena Rasmussen, der er kendt fra tv-programmet ‘Nybyggerne’, har taget et markant skridt i retning af en sundere livsstil siden det nye år begyndte. En beslutning som nu viser sig at have båret frugt, da hun nu er flere kilo lettere og har velvære langt bedre end før. 

I løbet af blot syv uger har Mette Helena formået at reducere sin kropsvægt fra 78 kg til 69,7 kg, hvilket hun med stolthed delte på sin Instagram-profil. Hendes rejse mod et lettere og sundere liv har været præget af dedikation og hårdt arbejde, inklusive regelmæssige besøg i gymnastiksalen seks gange om ugen, daglige gåture på omkring 10.000 skridt, og en nøje overvåget kost på 1.400 kalorier per dag.

For at nå sine mål har Mette Helena anvendt appen Beefit, som er udviklet af den personlige træner Sarah Barløse. Appen har været et centralt værktøj for Rasmussen, idet den har hjulpet hende med at holde styr på træning, skridttælling, personlig udvikling, og ikke mindst har den forsynet hende med inspiration til sunde måltider. 

Mette Helena slutter af med at opfordre andre til at tage skridtet og gøre noget godt for dem selv. 

Du kan se de imponerende billeder her: