Jens Jacob Tychsen brækkede foden kort før optagelserne til ‘Badehotellet’ gik i gang. Det besværliggjorde i den grad arbejdet med optagelserne for den populære skuespiller.

At indspille scener til en serie, samtidig med at man har brækket foden, er langt fra nemt. Det kan Jens Jacob Tychsen skrive under på.

Han spiller rollen som Hr. Weyse i Badehotellet, og kort før optagelserne til den 10. sæson blev skudt i gang, kom han voldsomt til skade. Han fik to knoglebrud og en ødelagt menisk i højre ben.

Det skriver HER & NU.

Derfor er en stor del af denne sæson indspillet med en brækket fod. Jens Jacob Tychsen fortæller, at det var værst i starten hvor han knap nok kunne stå eller gå.

Forud for optagelserne havde han med stor bekymring fortalt produktionen om skaden. Her foreslog han selv, at Hr. Weyse enten kom senere, var kommet til skade eller ganske enkelt blev skrevet ud af serien.

Beskeden fra forfatterne var klar – det kom ikke til at ske. Hr. Weyse var en alt for stor del af serien til at kunne skrives ud eller sidde i kørestol.

Derfor startede det med, at der blev indspillet en del af de scener hvor Hr. Weyse sidder ned eller læner sig op ad en væg.

Det var dog ikke kun fysisk at skaden satte sine spor.

Badehotellets sidste sæson har premiere på søndag den 3. marts kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.