Den populære komiker afslører, at han tog kone og barnevogn under armen – og så forlod han ellers restauranten. Nu fortæller han om den aften, hvor han med et væddemål slap for at betale den store regning.

Uffe Holm er en af Danmarks store stjerner inden for standup. Siden han var 17 år gammel har han optrådt, og siden er det blevet til en lang række one-man shows, samt flere roller som vært eller deltager i forskellige tv-programmer.

Privat er Uffe Holm gift med hustruen Malene, som han også har to børn med.

I et stort interview med Euroman fortæller Uffe Holm blandt andet om en aften for efterhånden en del år siden, hvor han ved hjælp af et væddemål skred fra en regning på 3.000 euro.

Læs også: Trist nyt for Jonas Vingegaard: Nu bliver det sværere

Uffe Holm fortæller at det nok var i 2010, at han var i Monaco med sin kone og søn, sammen med tre danske pokerspillere. Uffe Holm fortæller, at han i de år spillede meget poker.

Aftenen på restauranten blev en dyr fornøjelse, faktisk løb regningen op på omkring 3.000 euro, hvilket svarer til omkring 22.000 danske kroner.

Faktisk mente de andre danskere som Uffe og konen fulgtes med, at de både havde spist og drukket mere, så de skulle nok stå for regningen – hvilket Uffes kone afviste.

På et tidspunkt bevæger Uffe sig ind i baren i jagten på en tandstik, for at få fjernet noget mellem sine tænder. Han spørger derfor manden bag baren, om han har en tandstik, og til det svarer manden, at det har han ikke, han har 100, herefter sætter han et glas med tandstikker frem foran Uffe.

Uffe svarer manden at der bestemt ikke er 100 tandstikker i det glas, og manden spørger derfor om de skal vædde – så det gør de. Taber Uffe, smider han 3.000 euro yderligere oveni regningen, taber manden bag baren, skal de ikke betale regningen.

”Vi blev enige om, at vinderen var den, der var tættest på, og han sagde vist 62, mens jeg sagde 63. Det rigtige svar var omkring 70,” fortæller Uffe Holm i interviewet.

Så på den måde fik han klaret regningen og kunne bare forlade restauranten og regningen på de 3.000 euro.

Læs også: Afslører uenighed mellem Harry og Meghan: Nu har Harry ‘vundet’

Han kunne derfor returnere til selskabet og meddele, at han havde klaret regningen.

I mellemtiden var der en mand i baren, som var meget vred og ærgerlig over at han havde tabt væddemålet. Det viste sig, at det faktisk var ejeren som Uffe havde indgået væddemålet med og en aftale er jo en aftale.

“Da jeg kom ud til bordet igen, fortalte jeg, at de ikke behøvede at bekymre sig om regningen, den havde jeg taget mig af, og så tog jeg barnevognen og min kone under armen og gik,” fortæller Uffe om aftenen dengang.