Umut Sakarya er kender vi blandt andet som manden bag Guldkroen og Guldgrillen, som dog begge blev lukket i januar sidste år.

Derudover har han også været aktuel i flere programmer på TV 2. Blandt andet deltog Umut i 2016 i Vild med dans, hvor han dansede med Jenna Bagge. Det endte med, at Umut dengang trak sig fra den populære dansekonkurrence, grundet negative kommentarer på de sociale medier.

Sidste år var han også aktuel i programmet Tre sultne mænd, som stadig ligger på TV 2 Play.

Her tager Francis Cardenau, Umut Sakarya og Simon Jul på en kulinarisk rejse til deres ophav for at vise hinanden alt det, de holder af i henholdsvis Frankrig, Tyrkiet og Norge.

Han er nu også aktuel i podcasten ‘Casper 3080 Tikøb’.

Her lukker han ærligt op og fortæller om en traumatisk oplevelse i barndommen, som var rigtig hård for ham.

Her fortæller han om dengang hvor hans mor og far flyttede fra hinanden.

Umut fortæller at han er sammen med sin mor, og moren kan ikke få fat i Umuts far. Da de kommer hjem, husker han, at moren spøger, hvem der har sovet i deres seng.

Selv husker Umut duften af en fremmed kvindeparfume.

Herefter flyttede forældrene fra hinanden, hvilket knuste Umut.

“Da vi flytter til det nye sted, tænkte jeg på, om det overhovedet var værd at være i live. For mig var det et stort brud. Jeg følte, at jeg var i helvedet. Jeg græd om natten. Nogle gange græd jeg højt for at håbe på, at der kom nogen ind til mig. Men det gjorde der ikke,” fortæller Umut.

Privat danner Umut i dag par med Johanne Havshøj, som han er forlovet med.